home   /   nieuws

'Onmisbare schakels' overhandigd aan burgemeester Gebben

uitgerijkt-nieuws.jpg Het eerste exemplaar van het boek 'Onmisbare schakels' van Stichting Geschiedschrijving Dronten overhandigd aan de burgemeester Jean-Paul Gebben. Deze zeventiende uitgave van de Stichting Geschiedschrijving in de gemeente Dronten is er één met een lange aanloop. Oorspronkelijk had het boek al november 2020 moeten verschijnen. Corona gooide helaas roet in het eten. De interviews die altijd de basis van de boeken vormen, konden niet meer worden afgenomen. Besloten werd de publicatie met een jaar uit te stellen. Maar opnieuw speelde corona de Stichting, parten. In november 2021 was er nog steeds geen boek. Nu zorgde papierschaarste voor oponthoud. Daardoor duurde het drukken langer dan was gehoopt.
Daarom is Stichting Geschiedschrijving extra blij met het nieuwe boek! Het eerste exemplaar van 'Onmisbare schakels' is overhandigd aan de burgemeester Jean-Paul Gebben.

Normaliter gebeurt de uitgifte van een nieuw boek tijdens de Donateursavond op de laatste maandag van november in de Open Hof. Dit keer kregen de donateurs het boek in februari thuisbezorgd of toegestuurd. Het boek is voor € 17,50 te koop bij Voster (Dronten), Boekenhuys van der Walle (Biddinghuizen) en Primera in Swifterbant. Het boek is ook te bestellen via deze website. Klik hier om te bestellen.

 

Terug naar overzicht

  • Stuur als link

Word donateur van Stichting Historisch Dronten

Een mooier aanbod krijgt u niet!

Bent u geïnteresseerd in de Drontense Historie word dan nu lid van Stichting Historisch Dronten

Word donateur of doe het donateurschap kado